Speed's page

Přejít na obsah

Hlavní nabídka

Speed's page > Novinky > 2005

 

 
 

 
 

20.11.2005

  • Po delší době se už začínají updaty stránek trochu hýbat. Bylo to i proto, že jsem měl pro sebe celý čtyři volný dny, takže poté, co jsem udělal, co bylo třeba jsem se mohl věnovat mimo jiné i tomuto webu.

  • Nových věcí nepřibylo mnoho a to v podstatě pouze v sekci Games to jsou Tipy a triky pro UT.

  • Rozdělil jsem sekce Linky na 8 podsekcí, což bylo již dříve (kromě nové rubriky Obchody , jenž jsem vyčlenil z rubriky Internet), ale ne již v rámci jedné stránky, ale každá sekce dostala svoji vlastní samostatnou stránku, což by mělo přispět k přehlednění.

  • Dále, co jsem provede, ale jedná se pouze o téměř neznatelnou změnu, je, že vybrané tlačítko se nerozsvítí zeleně, ale modře, takže sem (snad) líp zapadne.

 
 

 
 

13.11.2005

  • Tak, chyba, jenž způsobovala, že se nezobrazovalo menu, byla nalezena a odstraněna. Další nepříjemnosti mě způsobil provozovatel serveru, jenž kvůli potížím s filesystémem, ho asi na týden vypnul.

 
 

 
 

9.11.2005

  • Sám tomu pohledu na datum nějak nemůžu uvěřit. Skoro půl roku jsem na tento web prakticky nesáh. Ač jsem si nemyslel, že to může být možné, stalo se. Za tuto dlouhou dobu se mě podařilo vcelku rozumě zprovoznit svoji novou domácnost. Z toho vyplývá, že jsem dělal víc věci, co jsem musel, než ty, jenž jsem dělat chtěl. Jedna z mála věcí, co jsem dělat chtěl a nakonec se i když ne asi k úplné spokojenosti všech zúčastněných uskutečnila, byla již tradiční letní UT99 lanpárty. Jinak spoustu času mě zezačátku zabral provoz domácnosti, než se spád úkolů dostal do nějakého rozumného rytmu.Když jsem si začal myslel, že už budu mít čas i na jiné věci, dostal jsem se místo toho k tomu, že jsem u bráchy v bytě (ve svém starém domově), předělával elektriku. K elektrice jsem se dostal i hned vzápětí i při rekonstrukci sklepů v činžáku, kde momentálně bydlím. Jen pro názornost jsem zapojil asi 50 vypínačů a zásuvek, vyvrtal kolem 600 děr na hmoždinky, umístil nějakých 60m rozvodových lišt, upevnil a zapojil kolem 20 světel a natahal nějakých 400m drátu. To už ani nebudu zmiňovat to, že jsem u tohoto materiálu musel spočítat kolik a jaký bude potřeba. Když do tohoto připočítáte to, že jsem se téměř tři měsíce potýkal s polofunkčním počítačem, jistě uznáte, že na web jaksi nezbyl čas.

  • Nyní jsem vyšetřil trochu času a tak jsem přidal pár článků. Jeden z důvodů, proč jsem se zhruba dva poslední měsíce nedostal na aktualizaci webu, byly moje lapálie s počítačem. Napsal jsem také o odvrácených stránkách pořádání lanky. Pokud jste si jich téměř nevšimli, je to dobře, jelikož starost o ně padá na bedra organizátora. Pak si ještě můžete přečíst moje chatrné vzpomínky na dny, kdy v Praze, s srpnu 2002, řádila povodeň a trochu aktualizovaný "rozhovor" s mojí osobou, jenž v trochu starší a pozměněné podobě býval uveřejněn na stránkách klanu TnT, kde jsem dříve působil

 
 

 
 

17.6.2005

  • Než jsem se nadál, tak je tu červen a já v bytě mám stále co dělat. Druhý pokoj, co jsem upravil předem, jsem již pronajmul. Minulý měsíc jsem dával dohromady kuchyň, jenž jsem udělal z původně zamýšlení komory. Musel jsem natahat elektriku, udělat odpad a vodu na dřez. Pak jsem ještě koupil kuchyňskou linku a desku. No a vše pak sestavit. Dnes se dá říct, že kuchyň je konečně plně funkční a i můj pokoj, jenž jsem zahrnul věcmi co byly naházený v současný kuchyni, a ty jsem už zčásti uklidil, Nejhorší práce mám již zasebou, zbývá však douklidit pokoj, a dále opravit a zamontovat sprchový kout, jenž se mě podařilo před montáží rozbít. Takže zatím na nějaký zásadní update webu nezbyl čas.

 
 

 
 

1.4.2005

  • Tak už to pomalu nastává. Toto je nejspíš poslední novinka, co píši z pokoje, jenž mě byl domovem necelých 34 let. Zítra balím počítač a pozítří, v sobotu se stěhuju do nového působiště. Bohužel řemeslnící to nezvládli tak jak jsem očekával a tak budu asi tak týden přežívat ve svém původním domově, než v novém poteče teplá voda a bude topit topení. Počítám, že příští týden budu ofline (možná se mrknu na net z práce) a pak nejprve nejspíš nouzově (přes routr) a pak i přes server budu opět online jako dřív. Dokud se nerozeběhne server, nebudu moct slušně si zahrát, jelikož routr, jenž tam nouzově bude vyrábí hrozný lagy, nicméně na IRC apod to stačit bude. Doufám, že nejdéle v květnu budu mít zase čas na vše, jako dřív, jelikož trávit veškerý volný čas rekonstrukcí bytu po celý rok, je dost vyčerpávající.


P.S. To není apríl!

 
 

 
 

15.3.2005

  • Je to již rok, co jsem se pustil do rekonstrukce bytu. Od této doby mám čím dál méně času na věci co bych chtěl dělat a i na ty, co bych dělat měl. Jednou z věcí, co bych dělat chtěl, ale nemám na to prakticky žádný čas, je update webu. Nedávno jsem se na něj mrknul a z hrůzou zjistil, že za rok jsem měl jen jeden pořádný update. No nic. Nedá se s tím nic dělat. Doufám, že tak do měsíce, max do dvou se situace alespoň trochu zlepší, jelikož již budu mít byt zrekonstruovaný a tím pádem odpadne moje hlavní příčina v nedostatku času.

  • Zatím jsem jen trochu zaktualizoval "Jak jsem se dostal k UT" a přidal jeden článek Jak hraju, mířím a myslím v instagibu.

  • Mezi posledním update stihnul zaniknout klan Ren, jehož jsem byl členem současně s AXA. Můj bývalý klan TnT postupně přišel o divize UT-CTF. UT-ONS, MOHHA a COD, čímž se z TnT stal klan hrající pouze CSS. V lednu mimo jiné proběhnul dvakrát odložený turnaj v herně JRC vedle Teska v centru Prahy v CTF 4 vs 4, jenž měl vcelku velkou účast. Měly být i nezbytné duely, ale ty pro malý zájem byly nakonec zrušeny.

  • Děkuju tímto příznivcům m0ho webu, že vydrželi a koncem jara se můžete těšit opět na časté updaty - počítám tak jeden větší tak za dva týdny.

 
 

 
 

5.1.2005

 
 
 
 
  • Doplnění článku "Jak jsem se dostal k UT"

  • Po dohodě FirstWalker převzal moje "Už radši nehraj UT když..." a doplnil ještě jeden bod - hledejte ve Funny

 
 

 
 

 
 
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky